Retket ja hinnasto

Koe erilainen luontoelämys islanninhevosen selässä. Hevonen tuo
luonnon ja sen rauhan ihan lähellesi. Istut pehmeäliikkeisen hevosen
satulassa rentoutuen ja luonnon eläimet ja äänet tulevat lähellesi...

Toteutamme retkiä asiakaslähtöisesti ympäri vuoden.
Retket toteutetaan pienryhmissä ratsastajien taitotasojen mukaan.
Voit myös kerätä oman ryhmäsi, jolloin ratsastamme ryhmän
kokemattomimman ratsastajan taitojen mukaisesti.

Maksutavat:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ohjaajan palvelun, sekä hevosten varustamisen retkelle.

-Käteinen
-Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-mobiilimaksu
-Pankkikortti

Peruminen:

Esteen sattuessa peruthan retkesi puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään edellisenä päivänä. Näin emme odota sinua turhaan ja annat mahdollisuuden jollekin muulle tulla ratsastamaan. Ohjaajalla on oikeus periä ratsastuksen hinta saman päivän aikana perutuista retkistä.
Ohjaajalla on oikeus perua retki sairastumisen/hevosen loukkaantumisen tai esim. ukkosen/myrskyn/kovan pakkasen takia. Tällöin yritämme etsiä sinulle uuden ratsastusajan mahdollisimman pian.

Tunnin retki
35 euroa/hlö

Liikumme tallin lähimaastossa noin 60 minuutin ajan. Retkellä saa tuntumaa ratsastuksen saloihin ja tölttiin - islanninhevosten ominaisaskellajiin. Retki sopii kaikentasoisille ja ikäisille ratsastajille

1,5 tunnin retki
50 euroa/hlö

Ratsastamme hieman kauemmaksi tallilta. Ehdimme kokeilla enemmän tölttiä ja kokeneempien kanssa laukkaakin. Retki sopii aloittelijoille ja kokeneemmillekin ratsastajille.

2 tunnin retki
70 euroa/hlö

Tällä retkellä voimme sään salliessa kiivetä Kinahmin mäelle tai tölttäillä tasamaalla. Retki soveltuu parhaiten jo hieman enemmän ratsastaneille. 2 tunnin mäkiretkelle on mahdollista saada evästauko kesäaikana lisähintaan 15 euroa/hlö (min 2 hlöä).

Elämyksellinen maisemaretki tai
kokeneiden tölttiretki Sänkimäkeen
Kesto n. 3h, 100 euroa/hlö

Maisemaretkellä kiipeämme Kinahmin mäelle ja ihailemme upeita maisemia. Tulet kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita Kinahmista ja esimerkiksi rosvo Lampelaisesta. Retkellä nautimme pienet eväät. Retki sopii rauhallisesta vauhdista pitäville kokeneemmille ratsastajille. Minimiosallistujamäärä retkelle on 3 ratsastajaa. Retkellä on säävaraus.

Kokeneiden tölttiretki Sänkimäkeen on vauhdikkaampi kolmen tunnin retki evästauolla. Maisemalliset osuudet retkellä ovat vaatimattomammat, eikä taukopaikalla ole katosta sateen varalle. Retkiä tehdään säävarauksella kesäaikaan ja minimiosallistujamäärä tällekin retkelle on 3 ratsastajaa. Retkelle lähtijöiltä edellytetään vähintään 3 vuoden säännöllistä (viikottaista) ratsastuskokemusta.

Huom! Teemme 3h retkiä vain kesäaikaan.

4 tunnin retki
120 euroa/hlö

4 tunnin retkiä teemme vain kesäaikaan. Retki sopii kokeneille (laukkataitoisille) ratsastajille ja minimiosallistujamäärä on 4 ratsastajaa. Retken aikana pidetään evästauko.

Teemme retkiä myös asiakkaiden omien toivomusten mukaan

Maastoretkille meillä on useita eri reittivaihtoehtoja. Reitit valitsemme sään ja ratsastajien toiveiden mukaan. Vaihtelemme reittejä myös pitääksemme hevostemme työn vaihtelevana. Kokeneempien ratsastajien kanssa pidemmillä retkillä menemme myös haastavammassa maastossa ja pieniä pätkiä muun liikenteen seassa. Hevosemme ovat tottuneet normaaliin liikenteeseen.

Tallillamme on vasta valmistunut kota. Ryhmät ja kaveriporukat voivat varata kodan käyttöönsä ratsastuksen jälkeen makkaranpaistoa varten ratsastusvarausta tehdessä. Veloitamme kodan käytöstä 50 euroa ( 1,5h sis. polttopuut ja lämmityksen etukäteen ). Sovithan kodan käytöstä Hannan kanssa.


Kenttätunnit (60min) 30e/hlö

Kaksaritunti istunta tai askellaji 40e/hlö (45min)
Yksäritunti istunta tai askellaji 75e/hlö (45min)

Kenttätuntiohjaajat vaihtuvat aiheen mukaan, askellajivalmentajat ovat kaikki islanninhevosiin erikoistuneita valmentajia tai kilparatsastajia.

Kenttätunteja meillä on vain satunnaisesti. Pääosin istuntatunteja tai askellajivalmennuksia. Niistä ilmoittelen erikseen asiasta kiinnostuneille.

Talutusratsastus (30min)
25 euroa/hlö

Talutusratsastus kentällä tai maastossa. Kysy talutuksista Hannalta puh. 040- 585 8858.

Heppailu 30e/hlö/1h


Heppailu on säännöllistä (noin 2x/kk) tapahtuvaa hevosista kiinnostuneiden lasten ja nuorten toimintaa. Heppailussa ratsastetaan talutuksessa tai itsenäisesti noin 30 min ja 30 min opetellaan hoitamaan hevosta ja suoritetaan teoriaa SRL:n minimerkki tai perushoitomerkkivaatimusten mukaisesti. Syksyn 2023 heppailusta ilmoitellaan erikseen kesän lopussa tällä foorumilla. Ilmoittaudu heppailuun Hannalle p. 040 585 8858. Paikkoja rajoitetusti!