Retket ja hinnasto

Koe erilainen luontoelämys islanninhevosen selässä. Hevonen tuo
luonnon ja sen rauhan ihan lähellesi. Istut pehmeäliikkeisen hevosen
satulassa rentoutuen ja luonnon eläimet ja äänet tulevat lähellesi...

Toteutamme retkiä asiakaslähtöisesti ympäri vuoden.
Retket toteutetaan pienryhmissä ratsastajien taitotasojen mukaan.
Voit myös kerätä oman ryhmäsi, jolloin ratsastamme ryhmän
kokemattomimman ratsastajan taitojen mukaisesti.

Maksutavat:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ohjaajan palvelun, sekä hevosten varustamisen retkelle.

-Käteinen
-Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-mobiilimaksu
-Tykysetelit
-Pankkikortti

Peruminen:

Esteen sattuessa peruthan retkesi puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään edellisenä päivänä. Näin emme odota sinua turhaan ja annat mahdollisuuden jollekin muulle tulla ratsastamaan. Ohjaajalla on oikeus periä ratsastuksen hinta saman päivän aikana perutuista retkistä.
Ohjaajalla on oikeus perua retki sairastumisen/hevosen loukkaantumisen tai esim. ukkosen/myrskyn/kovan pakkasen takia. Tällöin yritämme etsiä sinulle uuden ratsastusajan mahdollisimman pian.

Tunnin retki
30 euroa/hlö

Liikumme tallin lähimaastossa noin 60 minuutin ajan. Retkellä saa tuntumaa ratsastuksen saloihin ja tölttiin - islanninhevosten ominaisaskellajiin. Retki sopii kaikentasoisille ja ikäisille ratsastajille

1,5 tunnin retki
45 euroa/hlö

Ratsastamme hieman kauemmaksi tallilta. Ehdimme kokeilla enemmän tölttiä ja kokeneempien kanssa laukkaakin. Retki sopii aloittelijoille ja kokeneemmillekin ratsastajille.

2 tunnin retki
60 euroa/hlö

Tällä retkellä voimme sään salliessa kiivetä Kinahmin mäelle tai tölttäillä tasamaalla. Retki soveltuu parhaiten jo hieman enemmän ratsastaneille. 2 tunnin mäkiretkelle on mahdollista saada evästauko lisähintaan 10 euroa/hlö.

Elämyksellinen maisemaretki tai
kokeneiden tölttiretki Sänkimäkeen
Kesto n. 3h, 80 euroa/hlö

Maisemaretkellä kiipeämme Kinahmin mäelle ja ihailemme upeita maisemia. Tulet kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita Kinahmista ja esimerkiksi rosvo Lampelaisesta. Retkellä nautimme pienet eväät. Retki sopii rauhallisesta vauhdista pitäville kokeneemmille ratsastajille. Minimiosallistujamäärä retkelle on 3 ratsastajaa. Retkellä on säävaraus.

Kokeneiden tölttiretki Sänkimäkeen on vauhdikkaampi kolmen tunnin retki evästauolla. Maisemalliset osuudet retkellä ovat vaatimattomammat, eikä taukopaikalla ole katosta sateen varalle. Retkiä tehdään säävarauksella kesäaikaan ja minimiosallistujamäärä tällekin retkelle on 3 ratsastajaa. Retkelle lähtijöiltä edellytetään vähintään 3 vuoden säännöllistä (viikottaista) ratsastuskokemusta.

Huom! Teemme 3h retkiä vain kesäaikaan.

4 tunnin retki
100 euroa/hlö

4 tunnin retkiä teemme vain kesäaikaan. Retki sopii kokeneille (laukkataitoisille) ratsastajille ja minimiosallistujamäärä on 4 ratsastajaa. Retken aikana pidetään evästauko.

Teemme retkiä myös asiakkaiden omien toivomusten mukaan

Maastoretkille meillä on useita eri reittivaihtoehtoja. Reitit valitsemme sään ja ratsastajien toiveiden mukaan. Vaihtelemme reittejä myös pitääksemme hevostemme työn vaihtelevana. Kokeneempien ratsastajien kanssa pidemmillä retkillä menemme myös haastavammassa maastossa ja pieniä pätkiä muun liikenteen seassa. Hevosemme ovat tottuneet normaaliin liikenteeseen.

Tallillamme on vasta valmistunut kota. Ryhmät ja kaveriporukat voivat varata kodan käyttöönsä ratsastuksen jälkeen makkaranpaistoa varten ratsastusvarausta tehdessä. Veloitamme kodan käytöstä 50 euroa ( 1,5h sis. polttopuut ja lämmityksen etukäteen ). Sovithan kodan käytöstä Hannan kanssa.


Kenttätunnit (60min)
25 euroa/hlö

10x perhekohtainen ratsastuskortti 225 euroa. Kortin voimassaoloaika on 4kk. Kortti käy myös tunnin (1h) maastoon. 15.2.2017 alkaen kortti +5 euroa käy tunnin maastoon.

Heinäkuussa 2022 ei ole kenttätunteja!

Talutusratsastus (30min)
20 euroa/hlö

Talutusratsastus kentällä tai maastossa. Kysy talutuksista Hannalta puh. 040- 585 8858.

Yksityistunti kentällä (60min)
40 euroa/hlö

Tällä hetkellä meillä ei ole yksityistunteja saatavilla.