Hevoset

Sléttu-Eldur frį Sléttu s. 1991

Tuttavallisemmin Slettu tai Enska. Työmoraaliltaan huippuluokkaa oleva islannintuonti, joka kuljettaa iästään huolimatta niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin ratsastajat reippaasti maastossa. Ihana herrasmies!

Drifandi frį Sahala s. 1997

Rakkaalla hevosella monta nimeä- Driffe tottelee myös nimiä Ilpu ja Pilpake. Driffe on suosittu kenttäratsu erinomaisen ravinsa ja laukkansa ansiosta, mutta toimii hyvin myös maastossa. Driffen töltti on vähän vaikea nostaa, mutta löytyy kyllä, kun oikein pyytää. Driffe on oikea monitoimiruuna.

Hervir frį Sahala s. 1997

Herkku-poika on lauman leikkisin hevonen ja lempinimensä veroisesti melkoinen herkuttelija. Herkulla on superpehmeä, vaikkakin hidas töltti, sekä ihana laukka. Herkku on monen lempihevonen.

Bruni frį Kakkola s. 2001

Brumppa on lauman lempeä jättiläinen. Tämä isokokoinen ruuna kantaa selässään niin ensikertalaisetkin kuin kokeneemmatkin ratsastajat. Brumpalla on erinomainen ja nopea töltti, pehmeä ravi ja hyvä laukka.

Huginn frį Galgebakken s. 2009

Hugi aloittelee asiakasratsun uraa. Ruunan töltti on vielä hieman hakusessa, mutta pehmeä laukka ja kiva ravi löytyy. Hugi rakastaa metsäpoluilla kulkemista ja rentoa elämäntapaa. Hugi toimii myös kentällä.


Askur fra Sųgård s. 2010

Nuoren ikänsä ja vauhdikkuutensa takia tämä nuori ruuna hurmaa upeilla askellajeillaan vain kokeineita ratsastajia.


Sindri Nökkvison fra Sųgård s. 2009

Sindri on sympaattinen komea ruuna, joka soveltuu kaikentasoisille ratsastajille. Sindrillä on mukava töltti ja superpehmeä laukka.


Dagfari fra Rųrkęr s. 2005

Dagfari toimii tällä hetkellä lähinnä keulassa. Dagun laukka ei vielä nouse kunnolla, koska ruunalla on vanha selkävaiva. Dagfari suhtautuu uusiin ihmisiin pienellä varauksella, mutta kun tutustuu lähemmin niin huomaa, että jäyhän ulkokuoren alla on lempeä herrasmies.

Julia frį Sahala s. 1998

Juuliska on laumamme tukkajumalatar, vankka ja pyöreähkö tamma. Vaikka Juuliska on erittäin reipas ja herkkä, se soveltuu oikein hyvin myös ensikertalaisille. Juuliskalla on erittäin pehmeä ravi ja se korvaakin usein hitusen vaikeasti löytyvän töltin.

Flauta frį Gröf s. 2005

Flauta on pieni pyöreä kaunotar, jonka paksu harja piilottaa erikoisuuden - Flautalla on otsassaan musta tähti (!). Mielettömän tasaisen töltin omaava tamma unohtaa joskus jarrut, mutta kokeneilla ratsastajilla pysyy silti hyvin käsissä. Flauta on innokas estetykki ja maastossakulkija.


Nįttfaradis fra Kongehųj s. 2007

Tuttavallisemmin Natu omaa helposti nousevan tasaisen töltin. Kiltti tamma ei pidä itsestään turhaa meteliä. Rauhallisen luonteensa ansiosta Natu käy myös aloittelijoille, vaikka saattaakin toisinaan kokeilla aloittelevan ratsastajan johtajuutta.


Esja fra Kongehųj s. 2006

Pikkuinen, reipas ja pippurinen, mutta kiltti tamma on valloittanut useita
sydämiä. Hyvä töltti, reipas rullaava laukka ja pieni pilke silmäkulmassa... ;)


Loa fra Mathiashave s. 2004

Loa on päättänyt tarvitsevansa laumassa henkilökohtaisen tilan ja viihtyy
siksi hieman erillään muista. Maastossa tamma pysyy porukan mukana ja on eteenpäinpyrkivä, sekä vauhdikas. Loan laukka kaipaa vielä hiomista, mutta muuten ihana tölttäri-tamma on oikein mukava.


Įstrķšur fra Kinahmi s. 2017

Įsta on topakka pikkuriiviö ja tallimme ensimmäinen oma kasvatti. Pikkuneiti on myös omistajiensa ja muun perheensä silmäterä.


Flugsęl fra Kinahmi s. 2018

Tämä ihana pikkutamma rakastaa kaikkia ja kaikkea, eniten rapsuttelua. Flykky on kova juttelemaan ja juoksemaan. Leikkisä neitokainen on hyvin rakas perheelleen.